Bogdan Țirdea Jackie Chan copy

CNA s-a autosesizat în cazul liderului PSRM. Centrul crede că Igor Dodon primește bani din străinătate pentru a-și permite viața de lux pe care o duce. Pe lângă faptul că călătorește mult în Europa, socialistul și-a permis să-l angajeze pe Jackie Chan.

”Jackie Chan a intrat în Moldova, ba chiar și în parlamentul de la Chișinău sub pseudonimul de Bogdan Țîrdea. De fapt este bodyguardul lui Dodon. Se pare că Igor Dodon îi plătește lui Jackie Chan Țîrdea milioane de euro ca să-l apere. Așa-numitul Țirdea este caratist, ne-am dat seama de asta după cum face keeeeeeaaaaa”, a declarat președintele Centrului Național Anticorupție, Viorel Chetraru.

Igor Dodon se apără și susține că Bogdan Țîrdea nu este Jackie Chan, ci verișorul de pe mamă al cunoscutului actor bătăuș. Potrivit lui Dodon, adevăratul nume al lui Bogdan Țîrdea este Țonping Țondes.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bogdan-Țirdea-Jackie-Chan-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Bogdan-Țirdea-Jackie-Chan-copy-300x300.jpgadminPolitic
CNA s-a autosesizat în cazul liderului PSRM. Centrul crede că Igor Dodon primește bani din străinătate pentru a-și permite viața de lux pe care o duce. Pe lângă faptul că călătorește mult în Europa, socialistul și-a permis să-l angajeze pe Jackie Chan. ”Jackie Chan a intrat în Moldova, ba chiar...

Comentează