Zile teribil de triste pentru Igor Dodon. Prezikul Moldovei s-a dus la New York să se joace de-a prezidentul la ONU, dar a fost alungat de la Adunarea Generală a organizației. ONU îi reproșează îmbrăcămintea prezikului nostru. Asta, deși Dodon s-a dus să susțină că el a ajutat până acum la găsirea unui cămin la Sadova pentru 30 de migranți sirieni.

”O, NU vrem porci la noi în zavidenie. Este suficient că-i tolerăm pe atâția hăbăuci. De ce am mai accepta unul care este prieten cu coreenii? Dodon este un porc, pe el nu-l bagă nimeni în seamă, așa că nu avem nevoie de el aici. S-a îmbrăcat foarte urât și s-a pus pe băut vin Gura Căinarului în timpul Adunării Generale, de parcă era la el în Sadova”, a declarat Donald Duck, secretarul ONU.

Igor Dodon este însă nemulțumit. Acesta susține că o secretară nu are voie să-i interzică accesul la ședințele ONU. Așa că promite să se ducă să stea și 5 zile dacă este nevoie în anticamera lui Putin ca acesta să-l bage din nou la ședințele Adunării Generale a ONU.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-ONU-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-ONU-copy-300x300.jpgadminInternațional
Zile teribil de triste pentru Igor Dodon. Prezikul Moldovei s-a dus la New York să se joace de-a prezidentul la ONU, dar a fost alungat de la Adunarea Generală a organizației. ONU îi reproșează îmbrăcămintea prezikului nostru. Asta, deși Dodon s-a dus să susțină că el a ajutat până...

Comentează