Incident extrem de grav în timpul referendumului din Chișinău. Igor Dodon a fost surprins când încerca să fraudeze alegerile. În loc să voteze cu buletinul moldovenesc, acesta a încercat să voteze cu buletinul său pe care îl are de la statul Român. Din fericire, angajații de la Comisia Erectorală Centralistă au fost extrem de precauți și l-au prins în flagrant delict pe prezik.

”Ni s-a părut ciudat ceva la buletin. Nu părea să semene cu un buletin obișnuit. Era mai lucios, cu un steag foarte frumos. Singurul lucru urât era râtul lui Dodon. Când ne-am uitat mai bine, am ahrenit complet, era buletinul de cetățean român al lui Dodon. Evident că am sesizat poliția să-l aresteze. Cum să voteze în Chișinău un cetățean român?”, s-a întrebat extrem de scandalizată Iura Cecan, de la Comisia Erectorală Centralistă.

Igor Dodon susține însă că nu este nicio problemă că a încercat să voteze cu buletinul său de român.

”Dacă pot să călătoresc atât de mult în Gayropa, de ce nu pot să votez la mine acasă? Problema este că pe buletinul moldovenesc am propisca la Sadova și nu m-ar fi primit la vot”, a declarat Igor Dodon. Ca să nu fie arestat de CNA, prezikul a promis solemn că cu buletinul său românesc o să voteze doar la alegerile din România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-copy-300x300.jpgadminSocial
Incident extrem de grav în timpul referendumului din Chișinău. Igor Dodon a fost surprins când încerca să fraudeze alegerile. În loc să voteze cu buletinul moldovenesc, acesta a încercat să voteze cu buletinul său pe care îl are de la statul Român. Din fericire, angajații de la Comisia Erectorală...

Comentează