igor-dodon-in-chiloti-casa-scumpa-copy

Igor Dodon este nemulțumit că România a provocat cutremurul de aseară. Socialistul acuză mâna României de provocarea cutremurului și cere ca Moldova să se unească imediat cu Rusia, unde astfel de seisme nu au loc. Igor Dodon susține că s-a speriat atât de tare de cutremur, încât și-a murdărit cei mai frumoși chiloți.

”Stăteam în casa mea de câteva milioane de euro și îmi număram banii. Când a început să se cutremure tot în jur, vreo două lingouri de aur mi-au căzut pe picioare și m-au lovit. O să-mi cadă unghia, sigur. Ce să vă spun, m-am speriat atât de tare că nu am mai reușit să ajung la veceu și mi-am murdărit chiloții dăruiți de tovarășul Putin. Iaca așa, vreți Unire cu România? Iată ce vă face România. În Rusia nu există seisme”, a declarat în lacrimi, Igor Dodon.

Socialiștii au organizat în această dimineață și o acțiune de protest în fața ambasadei României, prin care au cerut să nu mai provoace cutremure. In replică, ambasada României i-a cerut lui Igor Dodon să predea imediat pașaportul românesc, dar socialistul a refuzat, susținând că bunicul său a fost român.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-in-chiloti-casa-scumpa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-in-chiloti-casa-scumpa-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon este nemulțumit că România a provocat cutremurul de aseară. Socialistul acuză mâna României de provocarea cutremurului și cere ca Moldova să se unească imediat cu Rusia, unde astfel de seisme nu au loc. Igor Dodon susține că s-a speriat atât de tare de cutremur, încât și-a murdărit...

Comentează