Igor Dodon a recunoscut astăzi că a vândut Republica Moldova Rusiei. Potrivit președintelui PSRM, actul de vânzare-cumpărare a fost semnat în timpul ultimei vizite pe care a făcut-o la Moscova.

Ne putem considera bogați. Domnul Putin a fost de acord să plătească pentru un metru pătrat 1000 de euro. Știți foarte bine, piața imobiliară este la pământ, iar un metru pătrat se vinde cu numai câțiva euro. E o ofertă generoasă, nu o puteam refuza”, a explicat Igor Dodon în aplauzele a 100 de pensionari, care au venit să sărbătorească vânzarea Moldovei. Avantajele contractului de vânzare-cumpărare nu se termină aici. Socialistul a făcut și câteva dezvăluiri senzaționale. Acesta recunoaște că l-a păcălit pe Vladimir Putin ca la Piața Centrală.

Când a auzit prețul pe care îl cer pentru un metru pătrat de țară, domnul Putin a acceptat fără să clipească. Am știut că este în toane bune și, în loc să-i dau harta actuală a Moldovei, i-am dat harta Moldovei de pe vremea lui Ștefan cel Mare. Legal nu am făcut nimic rău. Pe ambele documente scrie Moldova. Rusia va trebui acum să ia un sfert din România și 5 la sută din teritoriul Ucrainei”, a explicat Igor Dodon, care susține că Vladimir Putin are argumentele militare necesare pentru a prelua teritoriile cumpărate. Contractul de vânzare-cumpărare intră în vigoare pe 9 mai.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dodon-Putin-Greceanai-harta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Dodon-Putin-Greceanai-harta-150x150.jpgadminSocial
Igor Dodon a recunoscut astăzi că a vândut Republica Moldova Rusiei. Potrivit președintelui PSRM, actul de vânzare-cumpărare a fost semnat în timpul ultimei vizite pe care a făcut-o la Moscova. ”Ne putem considera bogați. Domnul Putin a fost de acord să plătească pentru un metru pătrat 1000 de euro. Știți foarte...

Comentează