Igor Dodon se ține de cuvânt. Celebrul prezik moldovan a anunțat că a semnat în această dimineață decretul prezikal de interzicere a Bacalaureatului. Decretul intră în vigoare chiar din acest moment, iar asta înseamnă că toți cei care nu au învățat nimic pot răsufla ușurați, o să fie la fel de proști și în continuare.

”Eu mi-am dat cuvântul. Eu mi-l țin. Pațan skazal, pațan zdelal, cum se zice la noi la socialiști. Nafiga ne trebuie nouă acest examen fascist și românesc? Noi o duceam bine și fără BAC înainte, iar de acum încolo o s-o ducem și mai bine. Am fost acum la Rusia și m-am interesat dacă ei au nevoie de examenul ista. Apu iaca, la stroikă la Rusia nimeni nu-ți cere BAC-ul”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Igor Dodon s-a dat ca exemplu pe sine. Prezikul susține că nu este nevoie de BAC în Moldova ca să ajungi prezik, pentru că orice prost poate ajunge pe fotoliul său doar să fie slugă corectă și să servească bine patronii. Ministrul Economiei, Gaburici cel fără de diplomă a anunțat că măsura este extraordinar de bună și a cerut în general să fie anulată școala.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Pampers-Putin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Igor-Dodon-Pampers-Putin-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon se ține de cuvânt. Celebrul prezik moldovan a anunțat că a semnat în această dimineață decretul prezikal de interzicere a Bacalaureatului. Decretul intră în vigoare chiar din acest moment, iar asta înseamnă că toți cei care nu au învățat nimic pot răsufla ușurați, o să fie la...

Comentează