Noapte mare pentru politicienii importanți care conduc Moldova. Eforturile lui Igor Dodon și ale lui Vlad Plahotniuc au fost în sfârșit recunoscute și premiate după merit. Cei doi au primit cele mai vajnice premii de la VIP Magazin. Cum era de așteptat, Igor Dodon a primit premiul Porcul Anului și a guițat de fericire.

”Vreau să vă spun că a fost un an perfect pentru mine. M-am împrietenit cu Plaha, am îmbrăcat halatul Prezidențial și sunt cel mai mare Gandon din lume. Da, meritam să fiu numit porcul anului. Mă comport ca cel mai mare porc. Le-am promis sirienilor că îi primesc în Moldova și i-am păcălit. Le-am promis transnistrenilor că îi voi îmbogăți și i-am păcălit. Nu mai zic de moldovenii care m-au votat, i-am păcălit și pe ei. Premiul acesta îl dedic lui Plaha fără de care nu aveam cum să ajung prezerdinte”, a declarat Igor Dodon la primirea premiului.

Și Vlad Plahotniuc s-a înverdnicit de un premiu important – Raiderul Anului.

”Nu-i așa că vă arde curul? Nu-i așa că vă simțiți furați când vă uitați la Canalurile mele de WC? Da, chiar sunt cel mai mare raider din Moldova. Cine raiderește mai tare Moldova decât o fac eu? Să știți că nu este foarte greu. Mai greu este să raiderești parlamentul, că acolo concurența între hoți este foarte mare. Dar după ce termini cu parlamentul, Moldova o furi cât ai zice Plaha”, a declarat Vlad Plahotniuc cu premiul în mână.

Ceremonia nu a trecut fără incidente. Spectatorii s-au plâns că le-au dispărut ceasurile, mobilele, portofelele, inelele cât a fost Vlad Plahotniuc în sală.

Mișa Ghimpu a primit premiul Liuda Anului. Colega sa de partid, Alina Zotea, Genunchiul Anului. Corina Fusu a primit premiul Galgotca Anului. Marian Lupu a primit premiul Bulbucii Anului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Premii-Vip-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Premii-Vip-Plahotniuc-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
Noapte mare pentru politicienii importanți care conduc Moldova. Eforturile lui Igor Dodon și ale lui Vlad Plahotniuc au fost în sfârșit recunoscute și premiate după merit. Cei doi au primit cele mai vajnice premii de la VIP Magazin. Cum era de așteptat, Igor Dodon a primit premiul Porcul Anului...

Comentează