parada-militara-dodon-transnistria-copy

Igor Dodon se ține de cuvânt și a organizat proteste pașnice împotriva protestelor care au avut loc în acest weekend în Moldova și în toată lumea. Prezerședintele Dodon a fost susținut de 30 de mii de transnistreni din armata a 14-a, care au țipat până nu au mai fost plătiți. Manifestația l-a costat pe Igor Dodon un nou credit de la Plahotniuc, așa că prezerședintele ales intră tot mai mult în datorii.

”Noi suntem transnistreni și vrem să-l apărăm pe gaspadin Gandon. Este prezerședintele nostru. L-am votat, ne-am chinuit, am fost duși ca animalele la vot, cu autobuzele. Așa că acum îl meritați. Să nu vedem că îl dați jos pe Gandon, că nu știm ce facem. O să venim cu toată tehnica militară să protestăm la Chișinău. Nu uitați, singura noastră scăpare este prezerședintele Gandon, el va transnistriza toată Moldova”, a declarat protestatarul din armata a 14-a, Borea Ibatisasati.

De asemenea, transnistrenii au cerut mai multe cetățenii românești pentru ei și familiile lor ca să nu mai stea după vize când vor să viziteze Uniunea Europeană.

Igor Dodon și-a cerut scuze că nu a putut apărea în fața susținătorilor săi. Acesta îl pupa în fund pe Vlad Plahotniuc pentru împrumut, dar mai ales pentru a se antrena. În curând va zbura la Moscova, unde va trebui să arate în genunchi că a meritat funcția.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Parada-Militara-Dodon-Transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Parada-Militara-Dodon-Transnistria-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon se ține de cuvânt și a organizat proteste pașnice împotriva protestelor care au avut loc în acest weekend în Moldova și în toată lumea. Prezerședintele Dodon a fost susținut de 30 de mii de transnistreni din armata a 14-a, care au țipat până nu au mai fost...

Comentează