Inspirat de acțiunile lui Putin, stăpânului său din Rusia, Igor Dodon a decis să interzică la rândul său filmul ”Moartea lui Stalin” în Moldova. Prezikul Moldovei a și semnat un ordin în acest sens, iar acesta ar urma să intre în vigoare de pe 32 ianuarie. Apropiații și îndepărtații lui Dodon susțin că acesta a făcut o isterie și și-a făcut cruce la icoana lui Stalin.

”Ahrenet ce fignea! Cum să-ți bați joc de sfântul Stalin? Acest mare om, acest dictator iubit, acest geniu militar a fost nepereche. Să vină niște capitaliști și să râdă de Iosif Visarionovici Stalin este o blasfemie. Chiar dacă Stalin a murit, treaba lui este încă jie. Eu continui treaba lui Stalin și cât timp o să fiu în viață, nu o să permit să-i fie batjocorit numele. Omul ista a făcut atât de multe lucruri bune pentru Moldova. Milioane de moldoveni au beneficiat de bilete gratuite de tren spre Siberia datorită lui”, a declarat într-un acces de grohăială prezikul Dodon.

Mai mult, Igor Dodon a anunțat că cine va fi prins că se uită pe net la acest film, va fi amendat cu 100 de ruble transnistrene. Cine va descărca filmul de pe torente va fi amendat cu 200 de ruble transnistrene, iar cine va zice Gandon în loc de Dodon va fi trimis în Siberia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-icoana-Stalin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-icoana-Stalin-copy-300x300.jpgadminPolitic
Inspirat de acțiunile lui Putin, stăpânului său din Rusia, Igor Dodon a decis să interzică la rândul său filmul ”Moartea lui Stalin” în Moldova. Prezikul Moldovei a și semnat un ordin în acest sens, iar acesta ar urma să intre în vigoare de pe 32 ianuarie. Apropiații și îndepărtații...

Comentează