Prezikul Republicii Moldova nu scapă de un accident, că dă în altul. Abia de a ieșit cu viață din Mercedesul răsturnat, că de data asta i s-a răsturnat treuca. În timp ce era la abed, mult iubitul nostru prezik nu a fost atent și peste râtul său a căzut treuca cu lături.

”De asta zic, nu trebuie să te doergăiești. Iar eu m-am deorgăit. Treuca care nu era pusă bine pe picioare, a făcut horodonc și zdrang pe râtul meu. Am guițat așa de tare, că în Transnistria au crezut că iar a început războiul. Nu-i nimic, râla mea oricum este urâtă și nu contează dacă mai cade ceva peste ea. Era mai rău dacă îmi cădea în cap. La cât de zdravomâslișii sunt, era pipeț cu creierașul meu”, a declarat în fața jurnaliștilor Igor Dodon.

Speriat că rămâne fără partenerul său de guvernare, Vlad Plahotniuc a anunțat că nu-i mai lasă pe toți dalbaiojii să-i toarne lături lui Dodon. Mai mult, coordictatorul a cerut SIS să-l expulzeze în Turcia pe cel care are grijă de gojineața lui Dodon. Motivul este evident: prea multă halat-nosti!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-porc-gojineata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Igor-Dodon-porc-gojineata-copy-300x300.jpgadminPolitic
Prezikul Republicii Moldova nu scapă de un accident, că dă în altul. Abia de a ieșit cu viață din Mercedesul răsturnat, că de data asta i s-a răsturnat treuca. În timp ce era la abed, mult iubitul nostru prezik nu a fost atent și peste râtul său a căzut...

Comentează