Moment stânjenitor și extrem de neplăcut pentru prezikul Igor Dodon. Acesta s-a dus cu mult fast la liceul de predare în limba rusă ”V.I. Lenin” și le-a spus că el vorbește moldovenește. În acel moment elevii au începuit să-l huiduiască, să arunce în el cu perje și mere bâhlite.

”Este incredibil ce jigodie de om. Dacă noi suntem ruși, nu înseamnă că nu știm care este limba oficială a statului Republica Moldova. Limba moldovenescă nu există. Așa cum nu există nici limba moscovită sau limba siberiană. Blea, cât de tare ne-am enervat că ne lua de proști și ne mințea în față. Am început să aruncăm în el cu ce aveam sub mână, să țină minte, că pe noi nu ne poate păcăli cu 30 de mii de sirieni”, a declarat elevul din clasa a 11 A, Leonea Iaibu.

Prins cu minciuna, Igor Dodon a scris pe Facebook o mulțumire tuturor elevilor liceului ”V.I. Lenin”. Dodon susține că a avut o întâlnire fructuoasă cu elevii ruși, că au discutat aspecte importante despre studierea limbii de stat și au avut un schimb de impresii extrem de laborios despre culturile de mere și perje din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Dodon-La-tabla-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Dodon-La-tabla-copy-300x300.jpgadminPolitic
Moment stânjenitor și extrem de neplăcut pentru prezikul Igor Dodon. Acesta s-a dus cu mult fast la liceul de predare în limba rusă ”V.I. Lenin” și le-a spus că el vorbește moldovenește. În acel moment elevii au începuit să-l huiduiască, să arunce în el cu perje și mere bâhlite. ”Este...

Comentează