În sfârșit Igor Dodon este băgat în… samă de țara a cărei nume îl poartă. Ganduras a decis să-l facă pe prezikul nostru cetățean de onoare. Motivul, faptul că Dodon a fost, este și vafli un mare ganduras.

”Pentru noi este o mare onoare să știm că pe lumea asta există un ganduras atât de important ca Dodon. Știm de porecla lui, știm că este extrem de ganduras, așa că vrem să devină cetățean de onoare al statului Ganduras. Vrem să-i facem și o puteovkă turistică să vină să stea ca orice porc pe plaja din Ganduras”, a declarat președintele statului Ganduras, Dick Condom.

Igor Dodon este încântat de această propunere și susține că: ”eu am fost un ganduras demult, în adâncul sufletului nu sunt nici moldovean, nici rus, nici român, ci un mare ganduras!”

Dacă va obține cetățenia statului Ganduras, Dodon poate fi trimis foarte ușor în capitala statului Ganduras, în Bee’z’dha Mă’zyi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
În sfârșit Igor Dodon este băgat în... samă de țara a cărei nume îl poartă. Ganduras a decis să-l facă pe prezikul nostru cetățean de onoare. Motivul, faptul că Dodon a fost, este și vafli un mare ganduras. ”Pentru noi este o mare onoare să știm că pe lumea asta...

Comentează