Igor Dodon Bătut copy

Moment extrem de neplăcut pentru Igor Dodon. Acesta se află în vacanță în Uniunea Europeană, mai exact în Cehia. Noaptea trecută mai mulți tineri cehi l-au bătut pe politicianul moldovean. Igor Dodon ieșise afară din hotel să fumeze o țigară. Potrivit martorilor, de el s-au apropiat mai muți gopnici care i-au cerut o țigară. Când le-a dat și un foc, unul dintre gopnicii cehi l-a recunoscut pe Igor Dodon.

”Am auzit că l-a întrebat dacă el este Igor Dodon, cel care numește Europa Gayjopa. Apoi gopnicii au început să strige la domnul Dodon și să-l întrebe dacă îi consideră și pe ei gay. Am auzit că Igor Dodon a început să plângă, s-a pus în genunchi s-a rugat să nu fie bătut, că el nu face decât ceea ce îi spune Rusia. Nemernicii de gopnici nu i-au dat crezare și au început să-l bată cu picioarele”, a declarat pentru poliția cehă Čurák Kondom.

După ce l-ar fi bătut, unii dintre gopnicii cehi au aruncat cu prezervative peste Igor Dodon. Unul era chiar folosit, iar socialistul se jură că nu știe cum și în ce poziție ar fi fost folosit gandonul.

Igor Dodon a fost bătut în Europa, unde se află la odihnă: ”ne-am răzbunat că ne tot poreclește Gayjopa”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Bătut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Igor-Dodon-Bătut-copy-300x300.jpgadminInternaționalbătut,Cehia,Europa,Igor Dodon
Moment extrem de neplăcut pentru Igor Dodon. Acesta se află în vacanță în Uniunea Europeană, mai exact în Cehia. Noaptea trecută mai mulți tineri cehi l-au bătut pe politicianul moldovean. Igor Dodon ieșise afară din hotel să fumeze o țigară. Potrivit martorilor, de el s-au apropiat mai muți gopnici...

Comentează