Igor Dodon a fost bătut de mama sa, profesoară de limbă și literatură română. Doamna Dodon, o bună profesionistă în domeniu, a aflat că fiul său vorghește moldovenește, deși toată viața l-a învățat să vorbească româna. Așa că a pus mâna pe Sfântul Nicolai din cui, i-a ridicat poalele halatului și l-a bătut la fundul gol.

Dodon a urlat ca din gură de șarpe. S-a zvârcolit să scape din mâinile mamei sale, dar nu a reușit. Experimentată în educarea copiilor răi, doamna Dodon l-a bătut ca pe hoții de cai. Astfel că Igor nu va mai putea sta în fund o lună.

”Nu-mi vine să cred ce-mi face copilul acesta. Am aflat că Igoraș vorghește moldovenește. Își bate joc de munca mea. Cum să mă uit în ochii oamenilor? O viață întreagă i-am învățat că limba moldovenească nu există și ghiavolul ista de copchil mă face de râs. Nu mă interesează că a ajuns președinte. O să-l bat până când o să recunoască și el că limba moldovenească este o prostologie”, a spus doamna Dodon după ce l-a bătut pe Igoraș Dodon.

Acesta a plecat cu lacrimi în ochi de acasă și nu știe ce să facă. Pe de o parte îl bate Putin, pe de alta îl bate mama sa. Dar pentru că maică-sa i-a dat bani să-și cumpere palat și îl ține pe banii din pensia sa, a decis să o lase mai moale cu limba moldovenească.

Dacă vrei să rămânem răi în continuare și să susții proiectul nostru, o poți face aici: patreon.com/moldovesti

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon a fost bătut de mama sa, profesoară de limbă și literatură română. Doamna Dodon, o bună profesionistă în domeniu, a aflat că fiul său vorghește moldovenește, deși toată viața l-a învățat să vorbească româna. Așa că a pus mâna pe Sfântul Nicolai din cui, i-a ridicat poalele...

Comentează