Vin vești extrem de triste despre prezikul Republicii Moldova. Sărmănelul s-a lovit rău de tot la nas în momentul în care își plimba oaspetele din Rusia cu ATV-ul prin pădurile Moldovei. Se pare că s-a încurcat în halat și a căzut foarte rău. Din primele informații, Igor Dodon a fost dus de urgență la spitalul de hemoroizologie.

”Cu tristețe în glas vă putem spune că fața domnului Igari Dandon nu mai poate fi salvată. Acesta va avea de azi înainte o față ca koorul. Se plimba cu motocicleta sa prin pădure, îi tot arăta dastaprimiceatelinisturile musafirului rus, când halatul s-a prins în roată, iar pe prezik l-a aruncat la vreo 69 de metri și s-a izbit cu nasul într-un copac. Și cum nu era suficient, a căzut cu nasul într-o balegă înghețată. Nasul său s-a turtit, iar acum în loc de față are un rât de porc”, a declarat medicul urolog-hemoroilog Leonea Iaibu.

Vladimir Putin a anunțat că nu este supărat de noua înfățișare a lui Igor Dodon. Acesta a cerut ca prezikul moldovean să își parfumeze limba, dar cel mai important, aceasta să fie mult mai moale ca să nu-l deranjeze la koor. Igor Dodon urmează să-și facă acum operație plastică și să-și crească o frumusețe de coadă îmbârligată la poponeț ca să semene cu un porc adevărat ce este.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Igor-Dodon-rat-de-porc-batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vin vești extrem de triste despre prezikul Republicii Moldova. Sărmănelul s-a lovit rău de tot la nas în momentul în care își plimba oaspetele din Rusia cu ATV-ul prin pădurile Moldovei. Se pare că s-a încurcat în halat și a căzut foarte rău. Din primele informații, Igor Dodon a...

Comentează