igor-dodon-harta-putin-greceanii

Igor Dodon a declarat în urmă cu câteva milisecunde război României. Prezerședintele Republicii Moldova vrea să forțeze astfel România să cedeze o parte din teritoriul său pe care îl numește Moldova. Dodon susține că dacă nu i se vor îndeplini cererile în 69 de zile, se va plânge lui Putin.

”Vrem să ne dați înapoi Moldova noastră de la Suceava până la Galați. Că e a noastră. Ștefan cel Mare a fost moldovean, el a luptat pentru Moldova, nu pentru România. A apărat teritoriile moldovenești de turci și nu ca să le luați voi de la moldoveni. Până și voi recunoașteți că teritoriul din Suceava până la Galați nu este al vostru. Îi spuneți Moldova. Noi suntem Moldova. Lets Măik Molidova Grăit Aghien. Vom fașe din nou o Moldovă mare”, a declarat Igor Dodon, prezerședintele Republicii Moldova.

Dodon susține că a vorbit de principiu cu Vladimir Putin, iar 30 de mii de transnistreni abia așteaptă să unească Moldova românească cu țara mamă și tată, Republica Moldova. Dacă în 69 de zile nu sunt cedate teritoriile, cei 30 de mii de transnistreni vor trece Prutul și vor lua Iașiul, Galațiul, Suceava, Constanța și Bistrița. Prezerședintele Dodon susține ca a inventat și un nume pentru noua Federație. Aceasta se va numi Satele Unite ale Transnistriei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Harta-Putin-Greceanii-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a declarat în urmă cu câteva milisecunde război României. Prezerședintele Republicii Moldova vrea să forțeze astfel România să cedeze o parte din teritoriul său pe care îl numește Moldova. Dodon susține că dacă nu i se vor îndeplini cererile în 69 de zile, se va plânge lui...

Comentează