Igor Dodon Selfi Pasaport romanesc copy

Igor Dodon demonstrează de fapt că este un proromân convins în adâncul sufletului. Imediat după ce a protestat la Chișinău împotriva României, socialistul a fost până la Iași, la mall să vadă un film. Președintele PSRM a dat chiar și un check-in pe facebook din mallul din Iași. Ba mai mult, a pus un selfie unde se vede pașaportul românesc. 

”Voi nu vă uitați la ce strig eu pe la proteste. Când ești la muncă trebuie să faci ce-ți zice șeful. Iar șefii mei de la Moscova nu mă plătesc să protestez împotriva Rusiei. Dar mie îmi place România. Vin la mallul din Iași des. Mai văd un film, mă mai uit la haine, că sunt ieftine în România. Asta îmi place la frații noștri români. La ei totul este ieftin, la noi o scumpete… Dacă nu aș fi avut al doilea loc de muncă, cu salariul de deputat nu m-aș fi descurcat”, a declarat Igor Dodon la ieșirea de la filmul pe care l-a văzut în mall.

Potrivit socialistului, chiar și colegul său de partid, Vlad Bătrâncea, rupătorul de hărți, iubește România. Acesta a schiat chiar săptămâna trecută în munți, iar vara stă la mare numai în România pentru că îi plac tare manelele. Pentru că era la București și pentru că roamingul dintre Moldova și România este scump, Vlad Bătrâncea nu a răspuns la telefon pentru a ne spune ce-i place la România.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Igor-Dodon-Selfi-Pasaport-romanesc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon demonstrează de fapt că este un proromân convins în adâncul sufletului. Imediat după ce a protestat la Chișinău împotriva României, socialistul a fost până la Iași, la mall să vadă un film. Președintele PSRM a dat chiar și un check-in pe facebook din mallul din Iași. Ba mai...

Comentează