igor-dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy

Felicitări, fraților români. Aceștia au votat cu Igor Dodon și au demonstrat de ce suntem frați. Premierul României, Igor Dodon a anunțat deja că prima vizită va fi la Moscova. Vladimir Putin la felicitat pe românul Igor Dodon și a acceptat Unirea.

Ce înseamnă asta? Acum Unirea este mai aproape. Moldovenii sunt la fel de români. Românii sunt la fel de moldoveni. Și moldovenii, și românii au votat cu socialiștii. Cele două partide vor reuni țara și vor reintroduce statuile lui Lenin în toate intersecțiile.

Fericit că a câștigat și în Romnia, Igor Dodon a făcut o petrecere uriașă în Hotelul Nobil. Din păcate nu a fost lăsat să intre nici Pasha Parfeni și nici Cătălin Josan. Ca de obicei.

Stăpânul lui Igor Dodon promite că la Unire va participa chiar și Transnistria. Astfel că noua țară se va numi Federația Românească a Transnistriilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Felicitări, fraților români. Aceștia au votat cu Igor Dodon și au demonstrat de ce suntem frați. Premierul României, Igor Dodon a anunțat deja că prima vizită va fi la Moscova. Vladimir Putin la felicitat pe românul Igor Dodon și a acceptat Unirea. Ce înseamnă asta? Acum Unirea este mai aproape....

Comentează