Ce ca ce, dar prezikul nostru face ce face și reușește să intre în gura lumii. Până să întoarcă miliardul înapoi cum a promis, până să rezolve problemele cu oligarhia, Dodon a anunțat că vrea să bată un record mondial și s-a ținut de cuvânt. Bravo! Dodon a ținut să demonstreze că poate băga într-o rutieră toți emigranții sirieni pe care îi ține ascunși la Sadova.

Așa că a adus rutiera de pe ruta 169, a scos scaunele și a început să-i bage pe sirieni. Surpriza mare, toți emigranții săi au încăput în rutieră. Și nu a fost totul, Igor Dodon a reușit să bage la final o cămilă și să închidă ușa.

”Tot ce am promis în campania prezidențială o să fac. Iaca, am promis că aduc 30 de mii de sirieni în Moldova? Poftim, sunt printre noi. Am promis că voi bate recordul mondial la câți sirieni încap într-o rutieră? M-am ținut de cuvânt. Aceste mari realizări ale mele, fără de care Moldova nu putea trăi, se alătură celor 6969 de călătorii ca turist pe care le-am executat până acum”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Igor Dodon promite că până la sfârșitul mandatului va atinge noi recorduri. De exemplu, acesta promite să mănânce o cantitate record de rahat despre moldovenism, limba moldovenească, transnistreni, anularea BAC-ului și multe alte porcării.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Microbuz-Rutiera-Sirieni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Microbuz-Rutiera-Sirieni-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ce ca ce, dar prezikul nostru face ce face și reușește să intre în gura lumii. Până să întoarcă miliardul înapoi cum a promis, până să rezolve problemele cu oligarhia, Dodon a anunțat că vrea să bată un record mondial și s-a ținut de cuvânt. Bravo! Dodon a ținut să...

Comentează