igor-dodon-tiraspol-copy

Igor Dodon a anunțat care va fi prima sa decizie politic în calitate de președinte. Socialistul promite că va muta capitala Republicii Moldova la Tiraspol. Potrivit candidatului Dodon, la Tiraspol se simte mai bine, acolo s-a păstrat mult mai bine Uniunea Sovietică, iar lumea vorbește rusa. De altfel, Dodon se simte mai bine la Tiraspol decât la Chișinău.

”Tiraspolul mi se pare mai potrivit pentru o capitală decât Chișinăul. Acolo foarte puțini vorbesc limba româno-fascistă chiar dacă au cetățenie românească. Peste tot vezi statuile lui Lenin, flaguri rusești. La Tiraspol mă simt ca în Rasia. Dar cel mai important motiv pentru care voi muta capitala de la Chișinău la Tiraspol este că vreau să fiu mai aproape de Rasia”, a declarat Igori Dodon într-o conferință de presă.

Și nu este singura schimbare. Pentru că vrea să federalizeze Moldova, Igor Dodon vrea să schimbe și denumirea țării, din Moldova în FUT. Adică, Federația Uniunii cu Transnistria. Este evident că din steagul actual al Moldovei va rămâne o singură culoare, culoarea roșie, iar capul de Zimbru va fi înlouit cu secera și ciocanul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Tiraspol-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-Tiraspol-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a anunțat care va fi prima sa decizie politic în calitate de președinte. Socialistul promite că va muta capitala Republicii Moldova la Tiraspol. Potrivit candidatului Dodon, la Tiraspol se simte mai bine, acolo s-a păstrat mult mai bine Uniunea Sovietică, iar lumea vorbește rusa. De altfel, Dodon...

Comentează