igor-dodon-porc-copy

Igor Dodon se crede pe porci mari și anunță că după ce a fraudat alegerile în dreapta Nistrului își dorește că candideze și în stânga. În Transnistria vor avea loc alegeri prezidențiale în curând, așa că Igor Dodon se gândește să se lanseze în campania electorală de acolo.

”Transnistrenii sunt oameni extraordinari. Sunt dispuși să vină cu autobuzul zeci de kilometri, să pună ștampila pentru mine. Și toate astea pentru numai 100 de ruble transnistrene, cu care nu cumperi nici măcar un prezervativ. Oameni pe care te poți baza. Transnistrenii mă vor vota din nou, sunt sigur. Ați văzut că au fost sute de mii de transnistreni care m-au votat la alegeri”, a declarat Igor Dodon.

Între timp, moldovenii au anunțat că îl susțin pe Dodon cu o singură condiție, dacă renunță la funcția de președinte în Moldova și rămâne președinte în Transnistria lui. Moldovenii sunt dispuși chiar să se ducă să voteze în Transnistria pentru 100 de ruble.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon se crede pe porci mari și anunță că după ce a fraudat alegerile în dreapta Nistrului își dorește că candideze și în stânga. În Transnistria vor avea loc alegeri prezidențiale în curând, așa că Igor Dodon se gândește să se lanseze în campania electorală de acolo. ”Transnistrenii sunt...

Comentează