igor-dodon-porc-gojineata-copy

Igor Dandon demonstrează transparență maximă în cazul averii sale. Acesta i-a invitat pe jurnaliști în casa sa pe care și-a construit-o greu. Socialistul susține că este casa visurilor sale. Gojineața lui Igor este situată într-o zonă centrală a capitalei, chiar pe malul râului Bâc, de aici și culoarea murdară a râului.

”Pentru gojineață asta încă plătesc rate. Și nu oricui, chiar băncii lui Plaha. Mai am de achitat mulți ani, dar dacă voi ajunge președinte, voi avea salariu mai mare și voi reuși să dau bănișorii mai repejor. Să știți că nu este foarte greu să fii porc în Moldova. Ai șoricul gros, dormi în orice mizerie, dar, cel mai important, găsești foarte mulți porci ca tine”, a declarat Igori Dandon pentru redactorii moldovesti.info.

Gojineața lui Igor Dondon este extrem de primitoare și pentru alți ruși, care se simt ca acasă la el. De altfel, în Moldova există foarte multe gojinețe, cu mulți porci înăuntru, cele mai mari sunt în sediul Ambasadei Rusiei, dar și în hotelul Nobil. Apropo, dacă vă întrebați de ce pute în Chișinău, iată răspunsul, pentru că ne conduc prea mulți porci.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-porc-gojineata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-porc-gojineata-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dandon demonstrează transparență maximă în cazul averii sale. Acesta i-a invitat pe jurnaliști în casa sa pe care și-a construit-o greu. Socialistul susține că este casa visurilor sale. Gojineața lui Igor este situată într-o zonă centrală a capitalei, chiar pe malul râului Bâc, de aici și culoarea murdară...

Comentează