Igari Gandon este în culmea fericirii. Acesta a anunțat că Moldova a trecut oficial la ora Moscovei. Igor Dodon susține că ora de vară era o invenție capitalistă a Europei decadente și Moldova nu mai trebuie să treacă la această oră capitalistă.

”Nu avem nevoie de ora de vară. Țara noastră este oricum cu 100 de ani în urmă. De ce să ne mai chinuim cu ora de vară? Dă ceasul înainte, apoi dă ceasul înapoi. Iar eu mai am o problemă. Când mă duc în Rusia, trebuie să-mi trec ceasul de la ora Moldovei la ora Rusiei. Este tare greu. Vrem să rămânem la ora Rusiei și gata. Așa că nu ne trebuie nicio oră de vară. De azi înainte, Putin o să ne dicteze vremea”, a declarat Igor Dodon într-o conferință de presă.

Socialistul susține că a fost de nenumărate ori în Uniunea Europeană și a observat că oamenii o duc rău acolo. Dar foarte rău, nu le recomandă moldovenilor să meargă în Gayropa. Și totul, din cauza orei de vară. Dodon mai susține că europenii sunt distruși și tare triști după trecerea la timpul de vară. Așa că a propus o lege care ar introduce în Moldova ora Rusiei.

Așa că, Igor Dodon a dus în Parlament un ceas uriaș sub formă de Kremlin. Vlad Plahotniuc a fost de acord cu ora Rusiei din Moldova, mai ales că are o oră în plus pentru noi atacuri raider.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Parlament-Orologiu-Kremlin.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Parlament-Orologiu-Kremlin-300x300.jpgadminPolitic
Igari Gandon este în culmea fericirii. Acesta a anunțat că Moldova a trecut oficial la ora Moscovei. Igor Dodon susține că ora de vară era o invenție capitalistă a Europei decadente și Moldova nu mai trebuie să treacă la această oră capitalistă. ”Nu avem nevoie de ora de vară. Țara...

Comentează