După ce i-au amenințat pe Lionel Messi, Trump și Ronaldo, cei de la Isis s-au gândit că a venit și rândul lui Igari Gandon. Teroriștii susțin că abia așteaptă să dea cu ochii cu Gandon ca să-l taie ca pe un porc. Motivul care i-a înfuriat la culme pe cei de la ISIS este grijă pe care Gandon nu le-o poartă celor 30 de mii de sirieni.

”Ahreneti. Dodon i-a chemat pe cei 30 de mii de emigranți sirieni în Moldova ca să-l ajute la alegeri, iar după alegeri a uitat și de promisiunile electorale, dar mai ales a uitat de frații mei, 30 de mii de sirieni. În loc să aibă grijă de ei, îi ține în Sadova, nu i-a adus la Chișinău, în palatul său. La Sadova acum e greu, e iarnă, pe când l-a Chișinău Termoelectrica a dat deja căldura. Gandonule, ține mine, dacă nu ai grijă de migranții sirieni, facem din tine opinci”, a declarat teroristul Valadah P’Alah Tniuk.

Paznicii lui Gandon povestesc că Igari este extrem de speriat. Acesta s-a ascuns din nou în coștireață și nu vrea să iasă de acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Isis-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Isis-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
După ce i-au amenințat pe Lionel Messi, Trump și Ronaldo, cei de la Isis s-au gândit că a venit și rândul lui Igari Gandon. Teroriștii susțin că abia așteaptă să dea cu ochii cu Gandon ca să-l taie ca pe un porc. Motivul care i-a înfuriat la culme pe...

Comentează