Igari Gandon a dat o petrecere monstruoasă la vila sa din Condrița după ce a primit înapoi halatul de prezik de la Andrian Candon. Prezikul Parlamentului a revenit la funcția sa, iar prezikul Moldovei la a sa. Gandon îi va pupa picioarele lui Putin, Candon lui Plahotniuc. În sfârșit lucrurile vor merge ca pe vechi în țara noastră. 

Există o problemă. Gandon nu se ogoiește, se deorgăiește și refuză să bea ceai. Imediat după ce a fost renumit în funcție, prezikul a răsturnat cu râtul treuca anunțând că prima vizită pe care o face în calitate de nou președinte pe un alt mandat dat de Curtea Constițuțuanală va fi în Siria.

”Am nevoie urgentă de alți 30 de mii de sirieni. Cei 30 de mii de la Sadova au fugit. Nu le convine în Moldova, au zis că decât în Moldova, mai bine se duc înapoi în țara lor. Acum vreau să conving pe autoritățile sirienie să-mi mai dea 30 de mii de sirieni. Nu de alta, dar mă așteaptă alegeri parlamentare grele și am convenit cu Plahotniuc că folosim în continuare sirienii ca sperietoare pentru moldoveni”, a declarat Igari Gandon. prezikul Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-cu-rat-si-urechi-de-porc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igari Gandon a dat o petrecere monstruoasă la vila sa din Condrița după ce a primit înapoi halatul de prezik de la Andrian Candon. Prezikul Parlamentului a revenit la funcția sa, iar prezikul Moldovei la a sa. Gandon îi va pupa picioarele lui Putin, Candon lui Plahotniuc. În sfârșit lucrurile...

Comentează