igor-dodon-porc-copy

Cunoscutul prieten al lui Vladimir Putin, Igari Dandon, a ales locul de unde se va lansa în campania electorală. Dacă Marian Pulu s-a lansat de la USM, iar Liuda Ghimpu din Iași, Igari Dandon va porni în campanie dintr-o fermă de porci. Locul a fost ales cu atenție de staful electoral al lui Igari Dandon.

”Noi vrem să ne ducem în Uniunea Vomală. Vrem să fim cu rușii. Cred că este clar de ce am ales o fermă de porci. Pur și simplu, vreau să fiu cu frații mei din Rusia într-un moment atât de important din campania electorală. O să fie mulți frați acolo, în gojineață. O să fie, desigur, și Porcin, și Medvier, și Rogojan. O să mâncăm multe lături”, a declarat Igari Dandon, candidatul Rusiei la alegerile din Moldova.

La lansare a fost invitat și Vlad Bătrâncea, celebrul rupător de hărți. Acesta va fi pus să rupă păpușoi și să le dea mâncare la porci. Din păcate, socialista Marina Rădvan nu a fost chemată ca să nu se apuce să-i pârlească și să-i mănânce pe frații ruși din fermă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cunoscutul prieten al lui Vladimir Putin, Igari Dandon, a ales locul de unde se va lansa în campania electorală. Dacă Marian Pulu s-a lansat de la USM, iar Liuda Ghimpu din Iași, Igari Dandon va porni în campanie dintr-o fermă de porci. Locul a fost ales cu atenție de...

Comentează