Prezikul Moldovei face ce face și se pune în genunchi în fața stăpânului său, Vladimir Putin. De data asta s-a întâmplat cu ocazia zilei de naștere a liderului de la Kremlin. Apreciatul prezik a așteptat 69 de ore în anticamera lui Putin până când acesta l-a primit. După ce l-a primit, Dandon s-a așezat în genunchi și i-a dăruit un gandon cu fața sa.

”Stăpâne, fie ca acest gandon care are imprimată fața mea pe el să-ți amintească tot timpul de mine. Când o să țufi moldovenii, o să le arunci vinurile la gunoi, o să le calci merele cu tractoarele, o să-i sperii cu armata din Transnistria, să folosește acest cadou cu fața mea. Îți garantez satisfacție deplină, iar acum, fiindcă sunt aici, poți să-ți ștergi picioarele de mine, că eu nu am niciun fel de onoare sau bărbăție”, a declarat plin de umilință Igari Dandon cu lacrimi de respect și adâncă prețuire pentru Vladimir Putin.

Putin i-a dat vreo două picioare în fund, pe urmă l-a pus să facă ca porcul. După ce a râs foarte tare, președintele Rusiei i-a cerut lui Dandon să-i mai arate încă o dată pașaportul românesc. Vladimir Putin i-a mulțumit cordial lui Dandon și l-a alungat cu ajutorul cățelului său. Extrem de fericit, Dandon a postat pe facebook o poză cu o urmă de pantof pe fundul său.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Prezervativ-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Prezervativ-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Prezikul Moldovei face ce face și se pune în genunchi în fața stăpânului său, Vladimir Putin. De data asta s-a întâmplat cu ocazia zilei de naștere a liderului de la Kremlin. Apreciatul prezik a așteptat 69 de ore în anticamera lui Putin până când acesta l-a primit. După ce...

Comentează