Bleagherii lui Plahotniuc au descoperit în sfârșit care este adevărata pancartă adusă de o femeie la protestele din Chișinău. Se pare că nici vorbă de familia acesteia, ci de o altă familie care la un moment dat a condus Moldova. Potrivit analiștilor, poza apărută pe internet a fost fotoshopată. Așadar, pe adevărata poză din 2016 era familia AIE, care conducea țara, iar pe adevărata poză din 2018 este cel care deține acum puterea.

”Noi ne-am uitat mai bine și ne-am dat seama care este adevărul, așa că am decis să vi-l spunem și vouă. Dacă în 2016 Lupu, Ghimpu, Plahotniuc și Filat erau o familie, acum nu mai sunt. Lupu a plecat cu bulbucii, Ghimpu este la Costiujeni, Filat la închisoare. Așa că a rămas sărmanul Vlad Plahotniuc, cel mai iubit dintre politicieni să ducă greul conducerii”, a declarat bleagherul Vanea Hărăgel.

Ca Uniunea Europeană să nu se mai bage în Moldova și să deranjeze stabilizdețul, poza adevărată va fi trimisă la Bruxelles. Comisia Europeană este certată de Filip că din cauza banilor pe care nu-i trimite în Moldova, familia AIE nu mai există și în curând s-ar putea să dispară și dictatorul Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/femeie-protest-pancarta-migratie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/femeie-protest-pancarta-migratie-copy-300x300.jpgadminSocial
Bleagherii lui Plahotniuc au descoperit în sfârșit care este adevărata pancartă adusă de o femeie la protestele din Chișinău. Se pare că nici vorbă de familia acesteia, ci de o altă familie care la un moment dat a condus Moldova. Potrivit analiștilor, poza apărută pe internet a fost fotoshopată....

Comentează