iurie-leanca-si-angela-merkel-gura-cainarului-copy

Iurie Leancă a recunoscut că s-a întâlnit cu Angela Merkel să vorbească despre alegerile din Moldova, dar mai ales ca să-i transmită o posâlkă. Angela Merkel a anunțat ulterior că îl susține pe Iurie Leancă ca președinte în Moldova. Și asta pentru că atuurile lui Leancă au fost imbatabile.

”Doamna Anjela este extrem de pofticioasă. Îi place bunișorul, în special îi place vinișorul Gura Căinarului. M-a sunat toată luna să mă întrebe când vin, când îi aduc vinișorul Gura Căinarului? Când m-am dus a ținut să facă o poză cu vinișorul pe care i l-am adus. Evident că a trebuit să-l șterg din poză. Tare încăpățânată este doamna Anjela”, a declarat în exclusivitate pentru redactorii moldovesti.info, Iurie Leancă.

Potrivit staffului erectoral al lui Iurie Leancă, acesta a plecat în Germania cu avionul plin. În afară de Gura Căinarului, i-a dus Angelei Merkel culeoașe cu brânză în bancă, patlajele marinate și murate, seleotkă capchionată, moivă, și campot de vișine. Centrul Național Alcorupției s-a autosesizat și urmează să stabilească dacă cadourile lui Iurie Leancă care au fost duse Angelei Merkel reprezintă sau nu mită.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Iurie-Leanca-si-Angela-Merkel-Gura-Cainarului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Iurie-Leanca-si-Angela-Merkel-Gura-Cainarului-copy-300x300.jpgadminInternațional
Iurie Leancă a recunoscut că s-a întâlnit cu Angela Merkel să vorbească despre alegerile din Moldova, dar mai ales ca să-i transmită o posâlkă. Angela Merkel a anunțat ulterior că îl susține pe Iurie Leancă ca președinte în Moldova. Și asta pentru că atuurile lui Leancă au fost imbatabile. ”Doamna Anjela...

Comentează