Chiar dacă a nins nebunește în ultimele zile, moldovencele nu renunță la cel mai iubit concurs de frumusețe din țara noastră: miss Țântirim 2017. Femeile și-au pregătit cele mai sexy costume de baie cu care vor defila ca la modă prin țântirimele pline de zăpadă.

Acestea au făcut și primele probe. Au defilat prin țântirim în costumele de baie spre oroarea babelor care le-au spurcat și le-au stuchit. Jurnaliștii și jurnalistele au anunțat că așteaptă și în acest an cu mult interes să vadă cum se vor îmbrăca femeile ca să le filmeze sub fustă sau în decoltee.

Și bleagherii au anunțat că așteaptă pozele de la miss Țântirim pentru a le pune pe facebook. Renato Usatîi a anunțat chiar și un concurs: cea mai dezgolită femeie de la miss Țâtirim va primi 500 de lei. Evident, că miss Țântirim va fi invitată și la VIP Magazin ca să fie fotografiată dezbrăcată.

Igor Dodon a anunțat că ca prezik de țară se simte obligat să participe și el la miss Țântirim, la concursul celor mai nehuyovâye halate de baie.

Vlad Plahotniuc a declarat că el se pricepe foarte bine la miss și o va angaja pe câștigătoare la el în clubul Drive. Și Liuda Ghimpu o va angaja pe miss Țântirim la el în Partid. Când a auzit de una ca asta, Alina Zotea a promis că va participa și ea. Și Marina Rădvan va veni la miss Țântirim, poate mănâncă ceva. Până și Corina Fusu își va pune galgoci noi pentru acest concurs important. Miss Țântirim 2017 va participa ulterior la Miss Țântirim Internațional 2017, care va avea loc în celebrul Cimitir Rubleovka din Rusia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Miss-Țântirim-2017-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Miss-Țântirim-2017-copy-300x300.jpgadminSocial
Chiar dacă a nins nebunește în ultimele zile, moldovencele nu renunță la cel mai iubit concurs de frumusețe din țara noastră: miss Țântirim 2017. Femeile și-au pregătit cele mai sexy costume de baie cu care vor defila ca la modă prin țântirimele pline de zăpadă. Acestea au făcut și primele...

Comentează