dorin-chirtoaca-maia-laguta-copy

Două zile și două nopți nu a putut dormi toată Moldova de griji. Oamenii se întorceau de pe o parte pe alta și se întrebau îngrijorați: ”oare cine este noua cucerire blondă a lui Dorin Chirtoacă”. Bun la suflet, cum îl știm, Dorin nu și-a ținut fanii prea mult care pe grăunțe de popușoi. Seara trecută scos voalul de pe mister și a arătat lummii cine este noua sa cucerire.

”Am urcat pe scenă să vă mulțumesc că ați mai rezistat un an în Chișinău. Nu știu cât mai rezistați, dar, știți cum se zice, ce Chișinău nu te omoară, te face mai puternic. Pentru că sunteți puternici, am pregătit o supriză. În fața voastră, acum, o să invit pe scenă o nouă cucerire a mea. Este o blondă pe care o știți, sunt convins. Maia Lărguța, ia, urcă pe scenă”, a strigat la microfon Dorin Chirtoacă.

Cu zâmbetul până la urechi, Maia Lărguța a urcat pe scenă în aplauzele tuturor bețivilor din Piața Marii Beții Naționale. Dorin Chirtoacă s-a pus în genunchi în fața ei, iar Maia Lărguța, înainte ca Dorin să reușească să o ceară în căsătorie, a urlat: ”jios Chirtoca, jios Chirtoca!” Evident că fericitul eveniment s-a terminat cu un sărut franzuțesc, în sens că Maia Lărguța și-a dat jos proteza dentară. Nunta va fi peste o lună, iar Vlad Plahotniuc le va fi nănaș. Plaha promite să pună pe masă 10 mii de minute de filme, cu care să-i șantajeze pe politicienii din Moldova și să câștige astfel bani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-Maia-Laguta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-Maia-Laguta-copy-300x300.jpgadminMonden
Două zile și două nopți nu a putut dormi toată Moldova de griji. Oamenii se întorceau de pe o parte pe alta și se întrebau îngrijorați: ”oare cine este noua cucerire blondă a lui Dorin Chirtoacă”. Bun la suflet, cum îl știm, Dorin nu și-a ținut fanii prea mult...

Comentează