Igor Dodon nu s-a dus cu mâna-n cur la Vladimir Putin. Preșervativul Republicii Moldova a decis să fie darnic și original în cadouri, așa că i-a adus mai multe lucruri care ne reprezintă Moldova. În primul rând, a luat niște brânză și roșii, le-a pus într-un culioc ”Cu anul nou!” și le-a dăruit lui Putin, care le-a acceptat cu plăcere.

Dar nu a fost totul. Imediat după culioc a urmat vinul tradițional moldovenesc, ambalat într-o butleajcă tradițională de tip ”Gura Căinarului”. La final, Igor Dodon i-a dăruit geanta tradițională moldovenească.

Vladimir Putin i-a mulțumit cordial lui Igor Dodon pentru cadourile superbe pe care i le-a făcut și a promis că îi va trimite anul viitor vreo 100 de mii de automate Kalashnikov. Acestea vor fi aduse de o sută de mii de soldați din armata rusă. Și tehnică militară va apărea pe străzile Chișinăului, asta ca să ne păzească vinul și culioacele ”cu anul nou!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon nu s-a dus cu mâna-n cur la Vladimir Putin. Preșervativul Republicii Moldova a decis să fie darnic și original în cadouri, așa că i-a adus mai multe lucruri care ne reprezintă Moldova. În primul rând, a luat niște brânză și roșii, le-a pus într-un culioc ”Cu anul...

Comentează