Igor Dodon nu s-a dus cu mâna-n cur la Vladimir Putin. Preșervativul Republicii Moldova a decis să fie darnic și original în cadouri, așa că i-a adus mai multe lucruri care ne reprezintă Moldova. În primul rând, a luat niște brânză și roșii, le-a pus într-un culioc ”Cu anul nou!” și le-a dăruit lui Putin, care le-a acceptat cu plăcere.

Dar nu a fost totul. Imediat după culioc a urmat vinul tradițional moldovenesc, ambalat într-o butleajcă tradițională de tip ”Gura Căinarului”. La final, Igor Dodon i-a dăruit geanta tradițională moldovenească.

Vladimir Putin i-a mulțumit cordial lui Igor Dodon pentru cadourile superbe pe care i le-a făcut și a promis că îi va trimite anul viitor vreo 100 de mii de automate Kalashnikov. Acestea vor fi aduse de o sută de mii de soldați din armata rusă. Și tehnică militară va apărea pe străzile Chișinăului, asta ca să ne păzească vinul și culioacele ”cu anul nou!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-si-Vladimir-Putin-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon nu s-a dus cu mâna-n cur la Vladimir Putin. Preșervativul Republicii Moldova a decis să fie darnic și original în cadouri, așa că i-a adus mai multe lucruri care ne reprezintă Moldova. În primul rând, a luat niște brânză și roșii, le-a pus într-un culioc ”Cu anul...

Comentează