dorin-chirtoaca-liuba-zotea

Buna ziua, dragi cititori. Ați ajuns să citiți acest articol din două motive. Fie că vă este frică de moarte, fie că vreți să aflați cu cine a înșelat-o Dorin Chirtoacă pe Anișoara Loghin. O să vă spunem, dar, mai întâi, felicitări, ați scăpat de moarte. Ați dat click, deci nu o să muriți. Bravo!

Acum să ne lămurim cine este misterioasa liubovnică care l-a despărțit pe Dorin Chirtoacă de Anișoara Loghin. Anișoara s-a prins demult că este ceva în neregulă în relația lor. Asta după ce, într-o noapte, Dorin a început să vorbească prin somn. Spunea lucruri neclare, într-o limbă străină: ”davaizanihdavaizanaszarasiuzaspetznaz”. Singurul lucru mai clar era un nume de femeie pe care îl tot repeta: ”Liubaaaa, Liubaaa”.

Oare cine este această Liuba? S-a întrebat Anișoara. Așa că a mers de urgență la cel care are cea mai mare cinematecă cu casete video în care apar politicienii moldoveni. Coordonatorul Moldovei s-a oferit să o ajute pe Anișoara. Și i-a promis că în curând, pe piață, o să apară un filmuleț în care o să se vadă clar ce face Chirtoacă noaptea în garaj, când Anișoara îl așteaptă acasă, dar mai ales cine este Liuba?

Mai jos aveți filmulețul pe care Plaha l-a făcut și unde apare și Liuba, liubovnika lui Chirtoacă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-Liuba-Zotea.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Dorin-Chirtoaca-Liuba-Zotea-300x300.jpgadminMonden
Buna ziua, dragi cititori. Ați ajuns să citiți acest articol din două motive. Fie că vă este frică de moarte, fie că vreți să aflați cu cine a înșelat-o Dorin Chirtoacă pe Anișoara Loghin. O să vă spunem, dar, mai întâi, felicitări, ați scăpat de moarte. Ați dat click,...

Comentează