Melc vitezoman Chisinau copy

Un melc din Chișinău va intra în Cartea Recordurilor după ce a reușit ceea ce niciun melc din lume nu a reușit să facă. Molusca a depășit în viteză câteva sute de mașini. Mașinile stăteau de câteva ore într-un ambuteiaj de pe Ștefan cel Mare, iar melcul a trecut pe lângă ele în viteză spre surprinderea șoferilor. Câteva mirese care au venit la monumentul lui Ștefan din centru l-au numit pe melc – Vitezomanul.

”Nouă nu ne vine să credem că este posibil așa ceva. Mergea cu o viteză uluitoare – 0,0000000001 km pe oră. Vă dați seama, în condițiile în care mașinile stăteau blocate și nu se mișcau de ore întregi, melcul i-a depășit pe toți și dus a fost. I-am văzut doar cornele fluturând. L-am pierdut în zare pe la Patria. De acolo nu s-a mai văzut. Evident că am surprins totul pe camera de bord. Dacă dați pe repede înainte veți vedea cum ne depășește melcul în timp ce noi stăm”, a declarat Sănea Iotvoimati, șofer de rutieră.

Poliția s-a autosesizat după ce Sănea Iotvoimati a publicat imaginile cu melcul vitezoman pe site-ul smotra.md. Șeful Inspectoratului de Padrugare, Leonea Iopărăsătă, susține că melcul a trecut pe roșu, așa că urmează să fie amendat cu 69 de unități inconvenționale. Din păcate, poliția nu știe nici adresa și nici cum îl cheamă pe melc. Așa că a publicat pe pagina lor de internet poze cu melcul și le-a cerut tuturor șoferilor, dacă îl văd, să sune la 902.

Între timp, melcul moldovenesc a devenit o vedetă internațională. Acesta este căutat și de reprezentanții Cărții Recordurilor, care vor să-l pună la întrecere cu Usain Bolt, celebrul alergător.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Melc-vitezoman-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Melc-vitezoman-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Un melc din Chișinău va intra în Cartea Recordurilor după ce a reușit ceea ce niciun melc din lume nu a reușit să facă. Molusca a depășit în viteză câteva sute de mașini. Mașinile stăteau de câteva ore într-un ambuteiaj de pe Ștefan cel Mare, iar melcul a trecut pe...

Comentează