Vlad Plahotniuc Gopnik BMW copy

Crăciunul a fost un moment prielnic din punct de vedere financiar pentru Vavan, un copil de 12 ani din Telenești. Acesta a făcut aproape un milion de lei după ce și-a colindat toate rudele venite acasă de sărbători din Italia. Vecinii și colegii de școală l-au poreclit deja pe micuțul întreprinzător Oligarhul.

”Vavan Oligarhul a fost tot timpul un băiat extrem de harnic. Ca să ajungă pe la toate rudele din Telenești, s-a trezit la 6 dimineața și a început să umble cu colindatul. La cei care i-au dat 100 de lei, a fost chiar și de 5 ori, de fiecare dată îmbrăcând alte haine. Neamurile erau oricum prea bete și nimeni nu și-a dat seama că era doar Vavan”, spune Evdochia Borîsovna, mătușa băiatului.

Vavan susține că cu o parte din bani își va cumpăra un BMW ca să aibă cu ce să meargă și la hăit. Acesta speră să mai facă un milion de lei și de Sfântul Vasile. Ca orice oligarh care se respectă, Vavan a cumpărat deja mai multe pagini de facebook și câțiva bloggeri care vor scrie despre mașina sa și fetele cu care va merge la discotecă în Telenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-Gopnik-BMW-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Vlad-Plahotniuc-Gopnik-BMW-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Crăciunul a fost un moment prielnic din punct de vedere financiar pentru Vavan, un copil de 12 ani din Telenești. Acesta a făcut aproape un milion de lei după ce și-a colindat toate rudele venite acasă de sărbători din Italia. Vecinii și colegii de școală l-au poreclit deja pe...

Comentează