Stefan-cel-mare-Cruce-copy-300x210

Țăranii din Chișinău, care au plecat de Prohoade la țară, au avut o surpriză mare când s-au întors înapoi. Au descoperit că monumentul lor preferat, Ștefan cel Mare, nu mai are cruce. Se pare că hoții de fier vechi au prins curaj și au tăiat crucea ziua în amiaza mare. Asta pentru că toți țăranii din capitală au plecat în satele și bordeiele lor, iar orașul a rămas efectiv pustiu, nefiind păzit de nimeni.

”Nu ne-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva, lăsam măcar un polițist în oraș pe perioada Prohoadelui. Dar trebuie să ne înțelegeți, și noi suntem țărani de la sat, și noi avem bordeiele noastre. Apoi, la întoarcere, a trebuit să facem bani, că toți țăranii din Chișinău și-au luat mașini și stăteau în ambuteiaje. Era și păcat la Dumnezeu să nu colectezi bani la fiecare țăran”, a declarat Ioan Poalălungă, comisarul Poliției din Chișinău.

Totuși, polițiștii au reușit să facă un sondaj printre toți țăranii din Chișinău care au stat ieri în ambuteiaje la intrarea în oraș. Potrivit primelor date, 51 la sută cred că Plahotniuc a furat crucea, iar restul de 49 că aceasta a ajuns la Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Stefan-cel-mare-Cruce-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Stefan-cel-mare-Cruce-copy-150x150.jpgadminSocial
Țăranii din Chișinău, care au plecat de Prohoade la țară, au avut o surpriză mare când s-au întors înapoi. Au descoperit că monumentul lor preferat, Ștefan cel Mare, nu mai are cruce. Se pare că hoții de fier vechi au prins curaj și au tăiat crucea ziua în amiaza mare. Asta...

Comentează