BMW Gopnic copy
Mașina care a devenit vedetă pe internet a rămas noaptea trecută fără o jumătate din cristalele Swarovski. Hoții au reușit să scoată cu dalta mii de pietre prețioase, spre disperarea gopnicului cunoscut în lumea gopnicilor ca Tupaia Barâga. Acesta le-a declarat polițiștilor că a parcat în fața blocului ca de obicei, iar dimineață mașina sa nu era la fel de strălucitoare.

”Am coborât și nu mi-a venit să cred ce mi-au făcut. Am început să plâng, am strigat după mama, să vină și să-i prindă pe cei care mi-au furat cristalele. Mama a promis că o să-i bată și m-am mai liniștit un pic. Am chemat musaraua, au luat atpechatki și nu au găsit pe nimeni”, a declarat gopnicul Tupaia Barâga, pentru redactorii moldovesti.info.

Dar un ghinion nu vine niciodată de unul singur. Cei care i-au furat cristalele au murdărit mașina cu fecale, așa că aceasta pute îngrozitor. Prietenii gopnicului au venit imediat la fața locului, iar după ce au stat în pirostrii o oră, au fumat toți un chiștoc, au băut toți o singură bere și au scuipat 10 litri de salivă au plecat să găsească și să bată un copil sau un homosexual.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/BMW-Gopnic-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/BMW-Gopnic-copy-150x150.jpgadminSocialBMW,Gopnik,Swarovski
Mașina care a devenit vedetă pe internet a rămas noaptea trecută fără o jumătate din cristalele Swarovski. Hoții au reușit să scoată cu dalta mii de pietre prețioase, spre disperarea gopnicului cunoscut în lumea gopnicilor ca Tupaia Barâga. Acesta le-a declarat polițiștilor că a parcat în fața blocului ca...

Comentează