Ilan Shor Gras All Inclusive copy

Moldovenii nu-și vor mai putea cumpără pachete All Inclusive pentru hotelurile din Turcia. Motivul, hotelierii au descoperit că aceștia mănâncă prea mult și beau și mai mult. Așa că turiștii noștri vor trebui să-și plătească mâncarea și băutura când vor merge în vacanță.

”Noi suntem obișnuiți ca la nunțile noastre, chiar dacă e mâncare multă pe masă să o halim pe toată. Că nu se știe când apuci să mai mănânci. Dacă este atâta bunătate de mâncare, noi o mâncăm. Ca cămilele, adunăm slănină și după asta consumăm mai târziu. Este foarte urât că nu ne dau voie la Vseo Vkliucheno”, s-a plâns Ion Tupoiu, turist moldovean în Turcia.

”Problema nu este că doar mănâncă mult. Ei vin la masă cu saci cubinskie. Ceea ce nu mănâncă pun în saci. Am descoperit în camerele lor foarte multă mâncare. Ne-am săturat de ei, ne-au golit rezervele pe toată vara. Mănâncă și beau ca porcii”, le-a declarat redactorilor moldovesti.info Hobildik Kirdâk, patronul unui hotel din Antalya. Hotelierii au făcut chiar un experiment, au cântărit 100 de moldoveni la intrarea în hotel și la ieșirea. În 7 zile, moldovenii s-au îngrășat în medie cu 10 kilograme, susțin turcii.

Hotelurile din Turcia nu mai primesc moldoveni la All Inclusive: ”mănâncă și beau ca porcii, ne-au golit rezervele”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Gras-All-Inclusive-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Ilan-Shor-Gras-All-Inclusive-copy-300x300.jpgadminInternaționalall inclusive,Mancare,moldoveni,Turcia
Moldovenii nu-și vor mai putea cumpără pachete All Inclusive pentru hotelurile din Turcia. Motivul, hotelierii au descoperit că aceștia mănâncă prea mult și beau și mai mult. Așa că turiștii noștri vor trebui să-și plătească mâncarea și băutura când vor merge în vacanță. ”Noi suntem obișnuiți ca la nunțile noastre, chiar...

Comentează