Marina Radvan All Inclusiv copy

Problemele se țin scai după Marina Rădvan. Celebra mâncătoare de salam și sosiști nu mai este primită în niciun hotel de regim All Inclusiv din lume. Motivul, patronii acestor hoteluri au aflat că deputata este tot timpul flămândă și se tem să nu le mănânce toată hrana pe un an.

”Ne este frică de această mâncătoare. Ea poate mânca încontinuu. Un fel de Flămânzilă în fustă. Și noi nu avem All Inclusiv pentru mâncăi. La noi vin oameni normali, care nu caută mâncare întruna. Am auzit de un hotel care a cazat-o și regretă acum, este în pragul falimentului”, spune directorul unui hotel All Inclusiv din Turcia, Kebab Hobâldâk.

Ca să meargă totuși în vacanță vara viitoare, Marina Rădvan i-a falsificat legitimația de deputat Corinei Fusu. Iar ca să semene cu aceasta și-a cumpărat din magazinul copiilor golgoci de diferite culori.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-All-Inclusiv-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Marina-Radvan-All-Inclusiv-copy-300x300.jpgadminInternațional
Problemele se țin scai după Marina Rădvan. Celebra mâncătoare de salam și sosiști nu mai este primită în niciun hotel de regim All Inclusiv din lume. Motivul, patronii acestor hoteluri au aflat că deputata este tot timpul flămândă și se tem să nu le mănânce toată hrana pe un an. ”Ne...

Comentează