maia-sandu-si-hillary-clinton-copy

Curg laude cu nemiluita pentru Maia Sandu după ce a ajuns candidată unică la alegerile prezidențiale. Chiar viitoarea președinte a Statelor Unite a ținut să o felicite pentru desemnarea obținută și să o asigure că va face tot ce poate ca să o ajute să câștige alegerile în Moldova. Mai mult, Hillary Clinton a anunțat că alegerile din Moldova seamănă cu cele din SUA.

”În Moldova, ca și în SUA, poporul se luptă cu oligarhii. Dacă poporul american se lutpă cu Trump, poporul moldovenesc se luptă cu cântătorul la trompetă, Plaha. Când am auzit că Maia, colega mea de suferință, a fost înaintată candidat unic, mi-am dat seama că este un semn de la Dumnezeu. Maia, eu și cu tine o să câștigăm alegerile”, i-a transmis Hillary Clinton Maiei Sandu printr-o adresare în direct la CNN, televiziune acreditată la Publika TV.

În replică, Maia Sandu i-a promis Hillarey Clintone că după ce se termină alegerile în Moldova prima vizită pe care o va face, va fi în Statele Unite. Pentru că luptă de ceva vreme cu oligarhii, Maia Sandu a sfătuit-o pe Hillara Clinton să îi blocheze pe toți trollii de pe facebook și să își creeze un partid. Partidul Hillarey Clinton s-ar putea numi Step.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-si-Hillary-Clinton-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Maia-Sandu-si-Hillary-Clinton-copy-300x300.jpgadminInternațional
Curg laude cu nemiluita pentru Maia Sandu după ce a ajuns candidată unică la alegerile prezidențiale. Chiar viitoarea președinte a Statelor Unite a ținut să o felicite pentru desemnarea obținută și să o asigure că va face tot ce poate ca să o ajute să câștige alegerile în Moldova....

Comentează