Igor Dodon Athos copy

Preoții de pe muntele Athos își plâng de milă și bat mătănii ca martorii lui Shor. Aceștia trimit blesteme pe urmele lui Igor Dodon pentru că le-a stricat toate icoanele din mănăstirile de pe munte. A reușit asta doar stând lângă ele. Călugării, preoții au descoperit paguba abia când Dodon a plecat.

”Când se apropia Dodon de vreo icoană, se auzea un tronset ciudat, crăpa ceva. Noi nu am fost atenți, că suntem călugări bătrâni. Nu auzim și nu vedem prea bine. Nici atunci când muntele Athos s-a zguduit, s-a cutremurat din temelii nu ne-am pus problema că e o problemă la Dodon. A venit însă pe la noi Alina Zotea, să-și ierte păcatele și a observat toate icoanele sparte și așa am descoperit. Nu am știut că a fost comunist, că îl aruncam cu capul în mare”, a declarat administratorului muntelui Athos, părintele Leonea.

Igor Dodon, la rândul său susține că nu mai merge niciodată în Thasos. El susține că a crezut că se duc la mare, la odihnă și a ajuns la mănăstire. ”Când mi-a vândut putiovka, tavarisha Galea Ivanova, de la Tur Aghenstva Rașa Tur, mi-a spus că mă duc în Thasos și că o să mă distrez bine. Nu știam că sunt așa de multe mănăstiri în Thasos. A fost foarte plicticos. Pe lângă faptul că a fost cutremur, iar icoanele în biserici crăpău de la căldură”, a declarat Igor Dodon pe odnoklassniki.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Igor-Dodon-Athos-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Igor-Dodon-Athos-copy-300x300.jpgadminInternațional
Preoții de pe muntele Athos își plâng de milă și bat mătănii ca martorii lui Shor. Aceștia trimit blesteme pe urmele lui Igor Dodon pentru că le-a stricat toate icoanele din mănăstirile de pe munte. A reușit asta doar stând lângă ele. Călugării, preoții au descoperit paguba abia când...

Comentează