Mobil Aplicatie Troleibuz Chisinau copy

O aplicație extrem de utilă a fost lansată de hackerii din Republica Moldova. Aceștia au numit-o în cinstea primarului Shorheiului, Ilan Shor. Cu iShor poți afla în orice moment câți bani are fiecare om în buzunar. Este suficient să pornești aplicația și să îndrepți telefonul spre buzunare.

”Am testat aplicația în troleibuzele și rutierele din Chișinău. Merge ceas. Acum nu mai este nevoie să buzunărim oamenii la întâmplare. Ne facem norma mult mai repede. Dacă până acum buzunăream 10 oameni ca să strângem 1000 de lei. Acum este suficient să băgăm mâinile în buzunarele a 2-3 oameni. Este convenabil și pentru oameni, că una este să deranjezi 2-3 oameni și alta este să îi superi pe 10. Meseria noastră a devenit la fel de ușoară ca și a deputaților”, a declarat Vanea Beșină, hoț de buzunare din Chișinău.

Hackerii moldoveni au anunțat că vor să-și dezvolte aplicația și pentru deputați. Cu iShor, deputații își vor da seama foarte uShor câți bani sunt în seifurile băncilor. Astfel că le vor raideri mult mai uShor și fără prea multe bătăi de cap.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mobil-Aplicatie-Troleibuz-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Mobil-Aplicatie-Troleibuz-Chisinau-copy-300x300.jpgadminFinanțe
O aplicație extrem de utilă a fost lansată de hackerii din Republica Moldova. Aceștia au numit-o în cinstea primarului Shorheiului, Ilan Shor. Cu iShor poți afla în orice moment câți bani are fiecare om în buzunar. Este suficient să pornești aplicația și să îndrepți telefonul spre buzunare. ”Am testat aplicația...

Comentează