candidati-plahotniuc-copy

O aplicație de pe facebook a dat peste cap toate planurile lui Vlad Plahotniuc. Câțiva hackeri de la Șoldănești au dezvoltat un sistem care reușește să identifice candidații din campania erectorală care aparțin Coordonatorului Moldovei. Aplicația se numește Plahatroll și imediat după lansare a fost descărcată de milioane de moldoveni.

”Ne-am inspirat din aplicația Trolles. În câteva zile au reușit să curețe facebookul de trolli. Este așa de liniște acum pe facebook. Nu ne mai deranjează nimeni cu prostiile lor plahotniuciste. Comentăm cum ne place și ce ne place, nu suntem atacați de toți trolli împuțiți. Așa că am pus mână de la mâncă și ne-am propus să curățăm campania erectorală de candidații trolli. Nu știu dacă vă dați seama, dar există foarte mulți candidați trolli. Dacă vreți să aflați cine sunt plahotrollii candidați, descărcați-ne aplicația și vedeți ce vă arată”, a declarat hackerul Vanea Zașibisi.

Împreună cu alți 6 hackeri, Vanea Zașibisi a creat un algoritm care calculează sută la sută dacă un candidat este de-al lui Plaha. Surprinzător, doar câțiva candidați au rămas curați. Asta deocamdată, pentru că aplicația îi urmărește pe aceștia secundă după secundă și sesizează imediat când se dau de gol și îl pupă în fund pe Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Candidati-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Candidati-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
O aplicație de pe facebook a dat peste cap toate planurile lui Vlad Plahotniuc. Câțiva hackeri de la Șoldănești au dezvoltat un sistem care reușește să identifice candidații din campania erectorală care aparțin Coordonatorului Moldovei. Aplicația se numește Plahatroll și imediat după lansare a fost descărcată de milioane de...

Comentează