Mitropolit impozit copy

Republica Moldova a rezolvat cu brio problema lipsei banilor din buget. Guvernul a decis printr-o hotărâre secretă impozitarea tuturor veniturilor SRL Mitropolia Moldovei. Chiar și averea directorului general al acestei companii, Mitropolitul Vladimir, va fi supusă unui audit și urmează să fie impozitată. Potrivit revistei americane Timpul Financiar, managerul Vladimir are o avere de câteva miliarde de euro.

”Da, averea mea este colosală. Aiștea de la Financial Times habar nu au. Pot să vă spun doar că este de 10 ori mai mare decât PIB-ul Moldovei. Eu mă mândresc cu business-ul meu. Pentru că nu am furat ca unii banii din bănci. Eu am privatizat localurile numite biserici, unde vine lumea, se simte bine. Le cântăm, le dăm niște lumânări, vin, pâine. Este frumos. Spre deosebire de Andy’s Pizza, noi îi lăsăm pe oameni să plătească cât vor. Acesta este modelul meu de business și nu vreau să plătesc impozite”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Potrivit premierului Valeriu Streleț, din impozitarea averii mitropolitului, dar și a Mitropoliei, vor fi adunați bani suficienți pentru a pune miliardul furat la loc. În plus, vor mai rămâne sume suficiente și pentru câteva concerte: de hramul orașului Chișinău, de cele 2 Crăciunuri și de Revelion.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-impozit-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-impozit-copy1-300x300.jpgadminFinanțe
Republica Moldova a rezolvat cu brio problema lipsei banilor din buget. Guvernul a decis printr-o hotărâre secretă impozitarea tuturor veniturilor SRL Mitropolia Moldovei. Chiar și averea directorului general al acestei companii, Mitropolitul Vladimir, va fi supusă unui audit și urmează să fie impozitată. Potrivit revistei americane Timpul Financiar, managerul...

Comentează