timka-plahotniuc-piata-centrala-copy

Guvernul Moldovei s-a adresat cu o cerere urgentă la Fondul Monetar Internațional. De data asta țara noastră chiar are nevoie urgentă de bani pentru o cauză nobilă. Să îl ajute pe un copil să-și plătească datoriile. Este vorba de cel mai cunoscut copil de oligarh din Moldova care s-a distrat săptămâna trecută prin Chișinău cu prietenii săi, studenți și ei la Academia Agrară din Elveția.

”Nu trebuie să ne facem țara de rușine. Prietenii lui Timka au venit, au sărbătorit cum se pologhează. Acum trebuie să plătim distracția lui Timka Plahotniuc și prietenilor săi. Da, cheltuielile au fost mari. Dar nici Timka nu este un copil obișnuit, este copil de oligarh. Cât cheltuie un copil obișnuit pe an? Vreo 200 de lei. Îi cumperi niște îmbrăcăminte și încălțăminte de la gumanitarkă, îi dai să mănânce o hrincă de pâine cu apă și zahăr, asta dacă are zahăr și atât. Timka, însă, are nevoie și de avion privat și de limuzină, și de șampanie în cluburi și de multe, multe altele”, a declarat premierul Filip Kirkorov pentru redactorii moldovesti.info.

Prezerședintele Igor Dodon a fost de acord cu acest împrumut pentru că el înțelege ce înseamnă să ai copil, cât de greu și cât de mult te costă să-l întreții. Între timp, moldovenii au făcut o petiție pe odnoklassniki pentru strângeri de fonduri ca să-l ajute pe bietul Timka.

Ca să nu-i încurce pe moldoveni în a strânge bani pentru distracțiile sale, Timka a trimis în Moldova planul său de distracții și cumpărături pe anul 2017. Printre idei, unele sunt cu adevărat impresionante: vrea să meargă în Miami, să-și cumpere un Ferrari și un orășel mai mic din Moldova unde să se facă primar.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Timka-Plahotniuc-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Guvernul Moldovei s-a adresat cu o cerere urgentă la Fondul Monetar Internațional. De data asta țara noastră chiar are nevoie urgentă de bani pentru o cauză nobilă. Să îl ajute pe un copil să-și plătească datoriile. Este vorba de cel mai cunoscut copil de oligarh din Moldova care s-a...

Comentează