Ilan Shor gras pe canapea

Primarul din Orhei, Ilan Shor a fost demis de premierul Streleț: ”La fiecare zece mii de dolari, Shor și-o oprit comision de numărat, după tradiția evreiască, amu’ îi suntem datori juma’ de miliard, plus că are mâinile mici și număratul merge greu”, spune Streleț cu mâinile in buzunarele goale.

Și cunoscuta interpretă de muzica foarte ușoara, Jasmin, și-a declarat susținerea față de decizia premierului: ”din cauza mâinilor lui mici am rămas cu silicoanele nemângâiate, noroc cu portarii de la Milsami că-s obișnuiți să umble cu mingi mari și tari! Să riscăm averea și să ajung să zbor, Doamne ferește!, cu Air Moldova, asta-i prea de tot!”

Susținătorii primarului se oferă să-l ajute din nou pe acesta după ce și-au demonstrat incontestabil calitățile de numărători la recentele alegeri locale: ”nu ne-a fost ușor, am adunat voturi, am înmulțit, apoi am numărat și în rusa. Până la urmă numărătoarea a ieșit cât trebuie ca domnul primar să fie primar!”

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ilan-Shor-gras-pe-canapea.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ilan-Shor-gras-pe-canapea-300x300.jpgadminPolitic
Primarul din Orhei, Ilan Shor a fost demis de premierul Streleț: ”La fiecare zece mii de dolari, Shor și-o oprit comision de numărat, după tradiția evreiască, amu' îi suntem datori juma' de miliard, plus că are mâinile mici și număratul merge greu”, spune Streleț cu mâinile in buzunarele goale. Și...

Comentează