Pavel Filip bogat copy

Au fost 100 de zile cu performanțe excepționale pentru noul Guvern al Republicii Moldova. Acesta a publicat un raport extrem de sincer în care a menționat toate reușitele din momentul investirii. De exemplu, Guvernul a promis că moldovenii vor trăi mai bine. Ei bine, membrii guvernului, familiile lor, dar și cumătrii acestora o duc chiar excelent.

”Nu ne place să ne lăudăm, dar să știți că toți miniștrii au devenit milionari. Și nu doar ei. Noi ne ținem de cuvânt și vrem ca moldovenii să se îmbogățească. Doar am promis. Am început, evident, cu rudele noastre. Toți cumătrii, toți verișorii, toate amantele noastre au acum vile, mașini, își permit să meargă în vacanțe. Am reușit asta în doar 100 de zile. Că ne era frică, nu știam dacă mai rămânem în Guvern din cauza protestelor”, a declarat premierul Filip.

Și patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc, a ținut să-i mulțumească Guvernului. În numai 100 de zile, acesta a reușit să devină din miliardar multimiliardar. Mai mult, și-a construit hotelul Nobil 2, i-a cumpărat fiului său un avion. Chiar și deputații o duc mult mai bine de când a fost instaurat guvernul Filip. Ritulea, fiica deputatei Ivanov a scris pe facebook că are două mașini noi și un magazin întreg de haine de lux. Guvernul Filip promite că și moldovenii o vor duce bine, însă nu în 100 de zile, ci în 100 de ani, așa că i-a rugat să mai aibă un pic de răbdare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pavel-Filip-bogat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Pavel-Filip-bogat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Au fost 100 de zile cu performanțe excepționale pentru noul Guvern al Republicii Moldova. Acesta a publicat un raport extrem de sincer în care a menționat toate reușitele din momentul investirii. De exemplu, Guvernul a promis că moldovenii vor trăi mai bine. Ei bine, membrii guvernului, familiile lor, dar...

Comentează