Premierul Pavel Filip s-a ținut de cuvânt. Acesta a promis ajutor Franței și iată că face. Premierul moldav a trimis deja nenumărați gastarbaiteri moldoveni la Paris pricepuți în evrorimont care vor ajuta francezii să reconstruiască Catedrala Notre Dame de Paris.

”Bonjur. Je mapeli Filip și vreau să vă ajutasion pentru reparasion deo la Catedralasion”, și-a început discursul Pavel Filip într-o franceză cursivă. Premierul nostru a continuat cu multă emoție să le promită tot ajutorul francezilor aflați în doliu.

”Gastarbaiteri, quesque vous avez prepare pour ajourdhui? Prepare leo plan deo reconstrucsion de la Catedrali. Avec le steklopachetasion, pristroicasion. Le Catedrali va fi și mai frumoasă dacă ne lăsați pe noi să o reparăm așa cum facem în Chișinău”, a declarat Pavel Filip într-un mesaj video adresat poporului francez.

Premierul Filip a prezentat și un plan de reconstrucție în stil evrorimont a Catedralei Notre Dame cu balcoane frumoase, cu steklopachet și cu multe pristroici deosebite.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Catedrala-Notre-Dame-Paris-Termopan-Steklopachet-Pristroica-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/04/Catedrala-Notre-Dame-Paris-Termopan-Steklopachet-Pristroica-copy-300x300.jpgadminInternațional
Premierul Pavel Filip s-a ținut de cuvânt. Acesta a promis ajutor Franței și iată că face. Premierul moldav a trimis deja nenumărați gastarbaiteri moldoveni la Paris pricepuți în evrorimont care vor ajuta francezii să reconstruiască Catedrala Notre Dame de Paris. ”Bonjur. Je mapeli Filip și vreau să vă ajutasion pentru...

Comentează