Guvernul Moldovei Cladire noua copy

Pentru că rudele angajate de Guvern nu mai încap în actuala clădire a Executivului, premierul Valeriu Streleț a anunțat construirea unei noi clădiri. Aceasta va fi în apropiere și ar trebui să fie suficientă pentru cele 5000 de rude ale funcționarilor guvernamentali. Clădirea pentru toate neamurile din Guvern va fi modernă.

”Noi vrem ca toți cumătrii, nepoții, unchii, mătușile, fii și toți ceilalți funcționari din Guvern să se simtă ca acasă la lucru. Să fie o clădire frumoasă, extrem de confortabilă pentru neamuri. O să aibă un cinematograf, piscină, loc de joasă, sală de ping pong și multe calculatoare cu tot felul de jocuri pe ele”, a declarat Valeriu Streleț pentru redactorii moldovesti.info.

De altfel, Guvernul intenționează să-și mărească în curând numărul de angajați. Potrivit premierului Streleț, fiecare funcționar din Executiv are câte un cumnat sau fin care trebuie angajat. Deocamdată acestor neamuri li se inventează posturi și lucruri inutile pe care ar urma să le facă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Guvernul-Moldovei-Cladire-noua-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Guvernul-Moldovei-Cladire-noua-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că rudele angajate de Guvern nu mai încap în actuala clădire a Executivului, premierul Valeriu Streleț a anunțat construirea unei noi clădiri. Aceasta va fi în apropiere și ar trebui să fie suficientă pentru cele 5000 de rude ale funcționarilor guvernamentali. Clădirea pentru toate neamurile din Guvern va...

Comentează