George Simion, românul care a fost expulzat din Republica Moldova de o armată de agenți sub acoperire ai SIS(fostul KGB), se poate întoarce liniștit la Chișinău. Guvernul Moldovei și-a cerut scuze de la cetățeanul român și susține că a fost o banală eroare de spionaj. Agenții sub acoperire au crezut că prin Chișinău umblă nesupravegheată și deghizată Codruța Kovesi.

”Vă rog să ne înțelegeți, de când s-a aflat că femeia aceia de care se tem toți politicienii vine în Chișinău, suntem în alertă maximă. Cine știe când vine și începe să aresteze politicienii noștri unul după altul. Nu putem permite asta. Așa că, atunci când un agent ne-a raportat că un român umblă prin Chișinău, am crezut că este chiar Codruța Kovesi. La cât de șireată este, se putea deghiza ușor în bărbat, mai ales că este și urâtă”, a declarat șeful Serviciului de Informații și Securitate, Mihai Bălan.

Alarma falsă nu s-a lăsat fără urmări. Pentru că au crezut că șefa DNA îi caută, cei 101 deputați din Parlament au zburat cu prima cursa la Moscova, de unde au așteptat să fie informați că se pot întoarce acasă. Guvernul Republicii Moldova a anunțat că este extrem de deschis pentru tot felul de proteste. Așa că i-au permis lui George Simion să organizeze protestul pentru Unirea cu România împreună cu marșul homosexualilor și lesbienelor din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Codruta-Kovesi-George-Simion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Codruta-Kovesi-George-Simion-copy-150x150.jpgadminInternațional
George Simion, românul care a fost expulzat din Republica Moldova de o armată de agenți sub acoperire ai SIS(fostul KGB), se poate întoarce liniștit la Chișinău. Guvernul Moldovei și-a cerut scuze de la cetățeanul român și susține că a fost o banală eroare de spionaj. Agenții sub acoperire au...

Comentează